Prietenii nostri, Upex – Aparatura stomatologica, Unituri Dentare si service

aparatura stomatologica si unituri dentare

Acum cateva luni am terminat pentru niste oameni foarte dragi mie siteul Upex. A durat ceva din diverse motive :))) dar cred ca rezultatul final este unul foarte cool. Si zic asta, pentru ca am avut aportul neconditionat si de nepretuit al lui Liviu! Oricum, in cazul in care cineva este interesat de aparatura stomatologica sau unituri dentare, recomand cu caldura.

Cum alegi unitul dentar potrivit pentru cabinetul tau stomatologic?

Unitul dentar reprezinta piesa centrala din cabinetul stomatologic. Achizitionarea unui unit dentar potrivit necesita multa atentie, pregatire si timp. Pentru a ne asigura ca suntem pregatiti pentru a lua o decizie si a face o investitie considerabila, trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte importante. Asadar, de ce criterii trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un unit dentar pentru cabinetul stomatologic?

 

Un partener de incredere – Daca ai gasit scaunul stomaologic perfect, trebuie sa te asiguri ca ai gasit si partenerul potrivit care sa-ti asigure suportul necesar atat in perioada de garantie a produsului, cat si in perioada post-garantie. O buna comunicare, un timp de raspuns rapid si o interventie oportuna sunt elementele unei colaborari de success.

 

Incredere in echipament – Inamicul principal al unui cabinet dentar este reprezentat de perioadele de nefunctionare ale echipamentelor. Cand cauti un unit dentar, asigura-te ca te uiti la producatori consacrati, ale caror produse respira calitate si buna functionare.

 

Nevoi Clinice – Cand alegi unitul dentar, asigura-te ca acesta ajuta medicul stomatolog sa atinga performanta optima atunci cand isi desfasoara activitatea.

 

Ergonomie – Ergonomia este reprezentata de capacitatea unitului dentar de a se adapta cu usurinta la conditiile de utilizare. Lipsa unei bune ergonomii poate influenta intr-un mod negativ productivitatea, confortul si starea de sanatate, cauzand neplaceri atat pacientului, cat si specialistului.
Testeaza-l – Cea mai buna varianta care te poate ajuta sa iei o decizie corecta poate consta in testarea uniturilor din cadrul expozitiilor speciale sau dintr-un showroom.
Confortul pacientului – Confortul pacientului este extrem de important in cadrul tratamentului stomatologic. Un scaun confortabil, ajustabil face ca experienta din timpul tratamentului sa fie una mai usoara, si, de ce nu, chiar placuta.

 

Aspectul – Avand in vedere ca unitul dentar este o investite pe termen lung, este important sa alegem un scaun stomatologic care ne place, care sa se potriveasca cu design-ul intregului cabinetului si de care sa fim multumiti.

 

Pretul – Pretul unuitului dentar reprezinta componenta sensibila atunci cand ne decidem ca este momentul unei achizitii. Deoarece unitul dentar este o achizitie pe termen lung, trebuie sa ne gandim la acesta ca la o investitie, o investitie care trebuie sa se incadreze insa in bugetul de care dispunem. Pretul unui unit dentar variaza in functie de producator, brand, tara de provenienta, dotari etc.

Uniturile dentare au o importanta majora atat in ceea ce-i priveste pe medicii stomatologi, cat si in ceea ce-i priveste pe pacienti. Medicii stomatologi au nevoie de unituri care sa-i ajute sa ofere tratamentele corecte pacientilor, in vreme ce pacientii vor sa fie tratati in siguranta intr-un scaun confortabil.

 

Alege uniturile dentare comercializate de Upex!

Upex importa si distribuie echipamente stomatologice de ultima generatie, venind in intampinarea celor mai exigente cerinte si nevoi. Aducem in Romania branduri internationale de renume si ne mandrim cu parteneriate de lunga durata. Printre brandurile cu care lucram se regasesc: Ancar, ANLE, Being, Bien Air, Ekom, Zeiss, Tosi, Jinme, Greeloy, Woodpecker, Cattani.

Incepand din 2018, Upex este unic importator si distribuitor al uniturilor Ancar in Romania.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.