Ghid de mers pe jos

Mersul pe jos face piciorul frumos

Pentru că am achiziționat vreo 4-5 kilograme în plus la palmares, am abordat din nou ideea de a ieși la alergat in IOR. Da, pun pe mine mai ușor la vârsta asta, mai ales dacă se încălzește puțin și ajung cu vreun prieten la vreo terasă. Să nu mai zic că dacă am ceva mai important de lucru, dau iama in dulciuri, de parcă nu aș mai apuca ziua de mâine. De fapt, pe cine naiba mint?! De când mă știu au existat perioade când am avut siluetă de violoncel. Pur și simplu mănânc ca un porc, beau bere multă, îmi cumpăr dulciuri la 12 noaptea de la Petrom de zici că sunt agent sub acoperire.

Iar atunci când îmi mai propun să mai subțiez șoricul, mai am obiceiul să merg pe jos. Mai îmi sare în ochi vreo clădire, ba vreo cârciumă nouă, mai interactionez cu populația capitalei, văd ce animale construite din fistic mai face aduce Gabi Firea prin locurile circulate, mai verific stadiul lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, prostii din astea. Și ca orice amărăștean merg cu jind pe Victoriei, Pe Lascăr Catargiu, pe Magheru, mai bag și câte un Tineretului sau Blv. Unirii, unde exact ca și  cum li se întamplă misticilor bicicliști, druizilor șoferi, ritualul meu șamanic pietonal este perturbat de tot felul de alogeni.

Super familia pe tot trotuarul

Da, sunt absolut bucuros când văd familii fericite, când lăstarii țării sunt încurajați să calce peste ale lumii nedreptăți. Sincer! Chiar ma bucură să văd familii atât tradiționale, cât și non-tradiționale fericite și lipsite de griji. Pe bune! Am o problemă, în schimb, cu oamenii ăia care își expun familiile și aspecte care, din punctul meu de vedere, ar trebui să rămână în sufrageria/toaleta/curtea proprie. Sau care se expun pe o lățime de 3 metri pe un trotuar de 3 metri, fiind conștienți că mai sunt și alți oameni pe lângă, care vin din față sau din spate. Dacă nu plecați la război sau ceva răscoală împotriva burgheziei, nu văd motivul pentru care să nu restrângeți rândurile. Da, da, da, știu, copilul este frumos, v-a schimbat viața și chiar pot înțelege asta, deoarece sunt o ființă astrală concepută să proceseze tot felul de sentimente și trăiri. Dar! Poate! Dar doar poate! Poate că există o mare șansă ca pe 90% din populația planetei să nu intereseze aspectul acesta. Sincer, probabil că venirea pe lume a moștenitorilor mei mă va schimba ca om și ma voi gândi apoi cum să devenim un fel de Rothschild nr. 2. Și eu cred, personal, că dragostea de copil este cea mai mare. E ceva personal, nu impun nimănui părerea asta. Dar în cazul în care a mea odrasla nu va comunica cu vreo rasă extraterestră încă din pântec și va aduce pace pe planetă, îmi voi păstra trăirile exagerate doar pentru mine.

ȘI CU SIGURANȚĂ NU VOI OCUPA TOT TROTUARUL LĂBĂRȚÂNDU-MI CLANUL PE EL! ȘTIU CĂ MAI SUNT OAMENI CARE VOR SĂ TREACĂ ȘI PE CARE AR FI ABSOLUT IDIOT DIN PARTEA MEA SĂ LE INGREUNEZ TRECEREA.

Ceva biped cu animalul de companie

Sunt sigur că îmi vor sări tot felul de naivi care îmi vor reproșa că am ceva cu iubitorii de animale. Nu! Pentru că și eu sunt iubitor de animale. Am avut câini, pisici, am ținut și animale în foster și 100% că voi mai face asta în continuare. Așa că, dacă nu sunteți de acord cu o chestie absolut de bun simț, doar pentru că acel al 6-lea simț de a deveni penibili când apar discuțiile despre blănoși nu vă dă pace, v-aș ruga să ieșiti de pe blogul meu, închizandu-vă calculatorul direct de la siguranța electrică (later edit: e doar o glumă, nimic în spirit răutacios).

Da, nu sunt de acord cu cei care își plimbă animalele de companie și vor să cucerească bucăți din parc sau din oraș folosind lesa aia până se lungește, de nici nu își mai văd patrupedul. Mi se pare lipsă de respect pentru cei care aleargă, se dau cu bicla sau vor sa DOAR SĂ MEARGĂ. Și mi se mai pare periculos pentru animal.

Ăștia de mai jos

^Vă dați și voi singuri seama despre cine vorbesc.

Și da! Mai existăm și noi, ăștia mai fraieri și amărășteni, care mai au chef să mai bată și străzile la picior.

Final: Poza atașată la articolul nu are nicio legătură cu conținutul acestuia, dar reprezintă o chintesență. Vă imaginați și voi ceva drăguț și gata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.