Cum recuperezi un cont vechi de Youtube (de dinainte de Mai 2009)

Înainte ca Youtube-ul să devină o platformă ultracorporate și care să ia poziții cu caracter politic, ba mai mult, să devină un fel de sperietoare pentru creatorii de content, aveam de a face cu o platformă super simplă. Trei butoane mari și late, aveai limită de upload de maxim 10 minute și 100 de MB.

Înainte mă autentificam doar cu un username.

Ok, cradle_of_filth_99!

Dacă ți-ai creat contul de Youtube înainte de 2009, îți poți recupera contul prin asociere cu un  Brand Account. De asemenea, acel Brand account trebuie să fie linkuit cu un cont Google. Pașii

  1. Accesezi următorul link: https://accounts.google.com/Login și te autentifici cu contul Google. Acesta trebuie să fie contul Google la care vrei sa „atașezi” contul vechi și la care va trebui să ai sau să faci acel cont de brand.
  2. Eh, aici e magia! Te duci spre următorul link: www.youtube.com/gaia_link.
  3. Dacă te simți norocos, introduci credențialele de la contul vechi. Este foarte important de știut că nu există metode de recuperare a datelor în această situație.
  4. Alegi opțiunea Claim channel.

Apoi după completarea acestor pași, se poate asocia acel cont legacy către contul nou de Google.

Cam atât!

 

Comments

  1. Carnacior Montan 420

    Creatorul site-ului ma uimeste cu topicele sale interesante, cu toate ca nu am nevoie de acestea in viata cotidiana, consider ca acesta a reusit sa ma fascineze nu doar cu formularea complexa si in acelasi timp creativa si jucausa ci si cu ajutorul dozei de RANDOMEness zilnica de care am nevoie pt a imi continua viata plictisitoare si banala de licean. Am descoperit acest site care imi da entertainment zilnic pe instagram si il voi recomanda 100% la orice persoana plictisita de viata sau saturata de content-ul anost si repetitiv al tick tockului, YT si al IG. Dupa cum am mai spus si repet, ii dau site-ului si articolului 7 margarete din 3 caracatitze 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.