Cum pui link pe un div sau un bloc HTML?

Cum pui link pe un div sau un bloc HTML?

Salutare! Salutare! Am folosit cea mai bună exprimare în featured pic, nu? :)))

Voi continua șirul de articole cu soluții simple și practice pentru oameni care se mai dau cu capul de lucruri aparent simple.

Dacă doriți cândva să faceți cândva în viața voastră un div peste care să puneți un link, ați găsit unul din ACELE TUTORIALE!

Am folosit metoda aceasta atât pentru un site de prezentare cu foarte multe elemente de design intercalate, cât și pentru un magazin online. La shop s-au făcut ceva prezentări stufoase de produs și au dorit cei de acolo câteva astfel de divuri.

Bun! Păi, facem prima dată un div cu ceva conținut în el.


<div class="clasaDiv">
Ceva content pentru acest div. Da, putem pune poze, putem cosmetiza divul prin CSS etc.
</div>

Apoi, folosind JavaScript punem un link „deasupra” divului.

jQuery(document).ready(function() {
 jQuery('.clasaDiv').each(function() {
  var callout_link = jQuery(this).find('a').first().attr('href');
    callout_target = jQuery(this).find('a').first().attr('target');
  jQuery(this).wrapInne<r('<a href="http://url"></a>');
  jQuery(this).find('a').first().attr({href:callout_link,target:callout_target});
 }); 
});

Sper să fie de folos 🙂 Succes!

Comments

 1. Carnacior montan 420

  In caz ca administratorului site-ului, Dan Manolota A.K.A. Skippy for those who know 😉 i se pare ca eu fac misto de site-ul lui, nu este adevarat nici macar putin, toate comentariile mele anteriaore ( Inafara de primul deoarece am incercat sa fac o gluma nereusita iar apoi am descoperit ca site-ul e jmec ca drq) au fost, chiar si cel facut la misto 100% serioase deoarece cum am mai spus este un site demn de ratingul de 7 margarete/3 caracatițe (ceea ce este enorm pentru un site care de abia l-am citit din scoarta in scoarta cu toate ca unele subiecte nu le-am inteles din cauza ca trebuia sa fiu atent la ora de engleza si nici nu am cunostinte vaste in subiectele citite) deoarece nu m-as mai fi chinuit sa scriu porcoiul asta de comentariu daca nu m-ar fi dat pe spate site-ul lui Dan Manoliță, singurul bloger care m-a fascinat cu singurele subiecte care nu contineau walktrough-uri pentru Dark Souls, Sekiro, Doom 64 (la care ma blochez pe dificultate maxima din primele nivele) și multe alte jocuri. Sper ca Dan Manolita are timp sa citeasca comentariile complet adevarate venite din sufletul meu si multumirea mea pentru entertainment oferit a unui singur licean plictisit.

  P.S.- ma gandesc ca dupa ce primeste Dan Manolita e-mailul legat de comentariu o sa isi dea seama dupa acesta cn sunt deoarece imi cere e-mailul asa ca in comentariul de mai sus am fost cat de sincer am putut fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.