Cum poți câștiga milioane pe Amazon și Shopify (foarte ușor)

cum sa faci bani din amazon si shopify

Este simplu! Poți fi milionar în euro sau dolari și să bei Ursus sau Timișoreana la aceeași masă cu Bill Gates, urmărind acele cursuri și video tutoriale în care unii îmbrăcați în pijamale îți  explică de la ei din bucătărie SECRETUL SUCCESULUI.

Da, o cucoană cu coafura lu’ Peggy Bundy și unul cu sertarul mai mare ca al lui Ron Jeremy o să te inițieze în masonerie și te vor unge prinț al comerțului online. Sau apare unul cu o cămașă oribilă de la Zara, un ceas [email protected] Filip și o frizură din aia hipsterească, care sigur a rupt Amazonul. Ba chiar se știe personal cu CEO-ul de acolo, au și casă de vacanță la Certeze. Și vrea să împărtășească cu tine ZECE PAȘI PRIN CARE poți și tu să ai avionul tău privat, dar să faci clipuri penibile cu o cameră cu rezoluția mai proastă decât un fier de călcat.

TOT CE TREBUIE SĂ FACI ESTE SĂ TRIMIȚI 1000-1500 DE EURO! Ăștia chiar au o Joiană ce în loc de lapte dă sutici. Mai fac un video de seamănă cu un clip de la Body&Soul de prin 2000 șiiiiii apoi: MILION CU MILION, FAC MAAAAI MULTEEEE MILIOANEEEE! Mie mi se pare simplu și foarte credibil, de altfel.

Nu trebuie decât să fii foarte credul să iei în considerare ideea asta. Dar hai să luăm câteva argumente de bun simț, din punctul meu de vedere, prin care așa ceva este ireal:

  1. Dacă aș avea milioane și aș produce non-stop, mi-aș lua un telefon cu o cameră mai de Doamne ajută și nu aș fi genul de om care să confunde o doză de cola cu un obiectiv de Canon 5D;
  2. În cazul în care aș dormi pe o pernă cu bani și în loc de lapte de soia aș bea lapte din euro, sintetizat de un mare maestru erudit chinez în vârstă de 83 de ani și 4 luni, nu m-aș filma din bucătărie. M-aș uita puțin în oglindă înainte să mă filmez și dacă nu am o analiză internă a cărei concluzie să fie: „Hm, azi nu arăt ca un șnițel…”, nu apăs pe REC.
  3. Dacă aș fi atât de bogat încât Brad Pitt m-ar chema la el la vie, să beau cu el și cu Tarantino ceva vin (evident că aduc și eu de la ai mei de la Focșani), sincer aș fi mai degrabă filantrop. Aș încerca să ajut oameni mai puțin norocoși, m-aș plimba prin munți, m-aș împrieteni cu oameni din Norvegia, chestii din ăstea. CU SIGURANȚĂ NU M-AȘ APUCA SĂ LE ZIC ALTORA CUM SĂ FACĂ BANI ȘI MAI ALES SĂ LE CER 1000 DE EURO.

Da… totuși cum facem bani din Amazon?

Păi… MUNCEȘTI!

  1. Vino cu o idee, creează un produs bun;
  2. Faci un business plan, îl scrii, te organizezi. Eu personal folosesc LivePlan și mă ajută enorm;
  3. Faci un studiu de piață, cercetezi concurența etc.
  4. Faci rost de bani;
  5. Îți alegi niște oameni buni, de exemplu un ITist bun, un copywritter bun, un grafician bun, un contabil bun, un comisionar vamal (mai ales dacă faci importuri);
  6. Să fii sigur că ai banii ăia;
  7. Începi treaba!

Am prieteni și clienți care au înregistrat vânzări și cifre bune pe diverse platforme de marketplace, nu numai pe Amazon sau eMag. Dar asta pentru că au dat dovadă de mult profesionalism, au respectat oamenii implicați în proiect și mai ales pentru că au venit mereu cu ceva nou.

În general  dacă vii cu un produs cât de cât bun, dacă oferi un customer service decent și ești implicat tot timpul, nu are cum să nu meargă. Așa că dacă vrei să devii milionar pe online, vino cu un produs bun, fă-ți o echipă tare și GO PLANET!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.