Cum a ajuns Donald Trump președinte? (DOCUMENTAR)

cum a ajuns donald trump presedinte al sua

Cred că una din cele mai mari enigme ale aceste perioade, rămâne alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA.

Vorbim de un nene care a vomitat o grămadă de remarci absolut grosolane la adresa contracandidaților, a altor adversari pe plan media și business. Este memorat în conștiința colectivă ca fiind cam misogin (poate am greșit cu acel „cam”, nu?), care a făcut remarci sexiste și care se lăuda că o să facă ditai zidul la granița cu Mexicul.

Am postat un documentar destul de succint

Cum nu îmi plac documentarele acelea lungi și absolut pe lângă, acesta chiar mi s-a părut la destul de scurt și la obiect. Și ce este cel mai important, au invitat oameni din ambele tabere. Nu e vreo cretinătate din aia anti-Trump marca Buzzfeed, CNN, AJ+, cum nu e niciun pupat în fund cu viteza luminii al domnului cu pricina de genul Breitbart, Fox News.

Enjoy!

Concluzia mea este că…

orice monstru naște monștri 🙂
Cu siguranță că umanitatea se va mai întâlni cu astfel de momente, în care staruri de showuri reality TV sau tot felul de populiști și demagogi vor ajunge la putere. Ba mai mult, vom tot avea momente tiranice atât de partea stângă, cât și de cea dreaptă a spectrului politic. Și asta pentru că vor exista mereu momente de cotitură pentru populație, iar unii și alții vor profita de aceste puncte zero. În cazul alegerii lui Trump, a fost vorba de o situație economică din ce în ce mai proastă pentru american, prea multe reglementări guvernamentale și o cultură PC dusă la extrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.