Câteva interviuri (sau bucăți de interviuri) foarte, foarte, foarte cool

Câteva interviuri (sau bucăți de interviuri) foarte, foarte, foarte cool

Sunt mega fan interviuri talk showuri late night. Dar în special din emisiunile cu Jay Leno, Letterman, Conan O’Brien, Craig Ferguson sau chiar mai vechi cu Johnny Carson. Ah și Larry King!!! Doamne, arhaic mai sunt. Și cum am spus într-un articol anterior, sunt mega fan podcasturi.

Dar fiind în cantonament la Focșani în perioada sărbătorilor pascale, între mângâiatul unei pisici, îndopat cu tone de mâncare și vin, ieșit cu foștii colegi de liceu, îmi leg un fel de cordon ombilical la Youtube și mă hrănesc cu toate tâmpeniile. Cum le spuneam și unor prieteni, cred că am dat peste cap algoritmul de recomadări al celor de la Youtube, pentru că în historyul meu veți găsi chestii de programare, chestii de gaming, interviuri, podcasturi, Dimmu Borgir, trupa Andre, stand-up, muzică techno, dnb, documentare, trupa Andre.

Iată o listă cu câteva interviuri care m-au făcut să o las mai moale cu tortul de casă făcut de mama!

Bun! Începem cu un interviu de pe vremea când Jimmy Fallon (știuuuuu, nu l-am menționat mai sus, dar bucata asta rupe) prezenta Late Night. Și a avut un invitat cu titulatura de „heavy weight champion of rage fueled comedy”. Et voila!

Ok, cred că interviul următor este „cool”, doar pentru că e super ciudat. O emisiune din 1994 în care David Letterman a avut-o invitată pe Madonna.

În 1997  Courtney Thorne-Smith promova ceva film în Late Night cu Conan O’Brien. Numai că în emisiune era și Norm MacDonald. A ieșit una din cele mai monstruoase chestii dintr-un talk show … ever.

Știu că voi părea super arhaic cu ce urmează să pun dup următoarele rânduri, dar ăsta e unul din cele mai tari interviuri. Rodney Dangerfield, pur și simplu, rupe la Tonight Show cu Johnny Carson. Vorbim despre un personaj care a cunoscut succesul după vârsta de 40 de ani și a dus un stil de viață de rockstar. Vorbim despre omul care i-a spus lui Bog Saget: „Bob, you didn’t call to confirm. I got Ron Jeremy coming up with two hookers.’”

Ok … și închei articolul aici cu un Robin Williams absolut magistral în Late Late Show pe vremea lui Craig Ferguson. De aici a ieșit și celebra replică: „Chlamydia, Your Dad Is Here!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.