ADV: Parchet bambus

advertorial parchet bambus

Ok, am început cu un nou tip de articole pe blog, advertorialele. Adică articolele pe bani. Așa că cine vrea să aibă un articol aici pe blog, în special din motive de SEO, poate folosi lejer secțiunea de contact a blogului.

Acum voi scrie despre un site pe care l-am făcut acum ceva ani, cred că prima versiune a fost prin 2010. Este vorba despre un site de pe care puteți comanda diferite modele de parchet de bambus.

Am tot citit diverse articole cum că ar fi un produs prost și cum că s-ar încadra în categoria „prea mulți bani pentru nimic”. Ceea ce este fals! Sincer, m-am tot ferit să îmi dau cu părerea despre subiect din simplul motiv că nu am folosit așa ceva. Am tot văzut diverse modele, inclusiv de la competiție și la prima impresie am avut senzația unui produs bun, de calitate și de lungă durată. Apoi am tot citit diverse opinii negative pe anumite forumuri în legătura cu acest tip de produs. Am mai dat peste un articol foarte vehement pe un blog, în care cineva povestea despre cât de rău este parchetul din bambus și mi-am zis: „Okaaay… poate ar fi mai bine să tac…”. Dar am greșit. Și m-am convins de abia după ce mi-am luat și eu niște metri pătrați, să-mi pun în casă.

Cum este parchetul din bambus?

Parchet bambus este siteul cu pricina. Și mi-am luat acest model mai precis. În primul rând l-am montat foarte ușor, singur chiar. Nimic complicat, doar am ascultat indicațiile lui Mihai, cel care se ocupă de site și care vă va răspunde la toate întrebările legate de acest tip de produs. Și de obicei sunt paralel la astfel de chestii (mă refer la montat, chestii oricât de puțin apropiate de construcții etc.).

Ce vă pot spune dupa 15 luni de când îl am? Absolut bestial. Și am scăpat chestii pe el, a curs apă din espressor pe el. Pur și simplu este mult mai bun din punct de vedere calitativ, mai solid, mai plăcut la aspect și simți că ai ceva sub picioare (bună exprimare, nu?). La zgârieturi, în schimb, nu e chiar cea mai bun soluție. Mai ales dacă aveți animal de casă și mai bagă ghearele în parchet.

Cum e ca preț?

Puțin mai sus față de majoritatea modelelor de parchet din Dedeman, Bricostore și chiar de pe online. Dar se merită! Calitatea este mult mai bună, personal mi se pare un produs mult mai durabil și mai rezistent. Eu pe al meu am dat 89 de lei pe metru pătrat. Dar asta pentru o cantitate relativ mică. Știu că pentru cantități mai mari cei de acolo oferă discounturi substanțiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.