ADV: Optimizare SEO și alte chestii de web design

optimizare seo oveu web design

Probabil vă întrebați cum de pun un advertoial pentru altcineva tocmai pe SEO ș Web Design… Păi, e simplu! E vorba de Sorin și de firma lui, Oveus.

Pe lângă faptul că cei de acolo m-au ajutat de fiecare dată când am fost într-un impas sau de fiecare dată când am luat proiecte mai mari, este întotdeauna bestial să ai pe cineva care să îți mai deschidă ochii atunci când nu vezi ceva sau să te lovească cu o soluție neașteptat de bună.

Pe Sorin îl știu de aproape 13 ani, este unul din cei mai tari oameni pe care îi cunosc și un maestru pe chestii de content management, SEO și în general soluții IT rapide și ingenioase. Amândoi suntem din generația care a trebuit și aparent trebuie în continuare să fie bună la toate și cred că de asta și lucrăm așa bine împreună.  Spun asta pentrtu că, lucrând împreună, am făcut de toate de la branding, la siteuri, shopuri online, organizare de petreceri (oh, Doamne, da!)  și o grămadă de alte lucruri.

OK, hai să devin și puțin profi în exprimare și mai puțin emoțional. Îi recomand cu mare drag și încrede pe cei de la Oveus ca fiind o foarte bună agenție de SEO, ca fiind foarte competenți pe partea de Web Design, iar dacă aveți nevoie de mentenanțe sau altfel de soluții IT, personal bag mâna în foc pentru ei.  Au un portofoliu remarcabil, sunt foarte buni în a livra proiectele la deadlineurile stabilite împreună cu clienții. Dar cel mai important aspect, cel puțin pentru mine, este faptul că nu lucrează mecanic, sunt creativi și pe lângă punctele basic ale proiectului, vor veni cu niște idei super șmechere, care vor da monotonia sau acel stil de lucru anost la o parte.

Nu e numai o recenzie, nu e numai un advertorial, pur și simplu aștern în rânduri și dorința ca toți prietenii mei să crească și să facă chestii super tari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.