ADV: Dozatoare de săpun

dozatoare sapun

Am scris un alt articol de tip advertorial. Adică ăsta.

Scriu despre o gamă de produse comercializate pe un alte site făcut de mine. Este vorba de siteul Limpio, un magazin online care comercializează sisteme de curățenie și produse de igienă profesionale. Vorbim de un brand cu o vechime de peste 10 ani pe piață și care s-a impus în topul  comercianților de profil. De altfel, poți observa produsele lor în locuri precum Aeroportul Otopeni, în unități Mc Donald’s, Rompetrol, Petrom, dar și o mulțime de pensiuni, restaurante și hoteluri.

În acest articol voi scrie despre dozatoarele de săpun

Vorbim despre niște produse foarte practice, fie că le folosim pentru a ne spăla pe mâini la baie sau după ce spălăm vasele la bucătărie. Acestea pot fi automate, manuale, cu senzor sau fără. De asemenea, gama de culori poate varia, de la culori mate la culori lucioase.

Ca în orice domeniu tehnologia avansează iar aceste produse au acum sistem anti-furt, sunt rezistente la apă, fie că vorbim de cele cu senzor. După cum ziceam mai sus, ele sunt găsite mai des în unități comerciale, dar sunt găsite din ce în ce mai mult și în uzul casnic.

Ele pot fi comandate online de pe siteul Limpio Romania, de la categoria dozatoare de sapun. Găsiți acolo mai multe modele, iar pentru întrebări sau alte detalii legate ele, există o echipă care vă va ajuta. Există și opțiunea de prețuri pentru distribuitori, asta pentru cantități mai mari comandate.

Sunt bune dozatoarele de săpun?

Da! Mă gândesc serios să îmi cumpăr și eu pentru acasă și pentru birou. Iar cele de la Limpio cred că sunt printre cele mai bune de pe piață. Și nu zic asta doar pentru că scriu un advertorial. Dar atunci când le vezi de la aeroporturi până la pensiuni din Bucovina, cred că sunt foarte competitive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.