Amenajări interioare și restaurări in București și Ilfov (ADV)

Amenajari interioare Bucuresti

Amenajările interioare, restaurările, finisajele și tot ce ține de design interior au crescut foarte mult în Bucureși in ultimul an. Chiar am citit niște statistici de pe Google Trends și există o linie constantă pe volumul de căutări al oamenilor pe acest segment. De altfel, am văzut o creștere foarte mare pe Cluj, Iași și Timișoara. Practic, exact în concordanță și pliat organic cu creșterea economică și dezvoltarea pe zonele respective. Fie că vorbim de astfel de lucrări la domiciliu, la birou sau alte spații tehnice, acest domeniu nu și-a pierdut din strălucire, fiind în continuare foarte căutat, iar opțiunile de prestator sunt din ce în ce mai multe și mai variate.

Am făcut un site pentru un vechi prieten, Mihai, care s-a aruncat pe piața asta și a făcut-o cu brio. Chiar sunt bucuros pentru el, mai ales când îl aud cu toate teoriile lui despre business, despre ce creșteri a avut, despre automatizări și optimizări. Parcă mă încarc cu mai multă energie și chef de a dezvolta alte lucruri când stau pe lângă astfel de oameni. Noi i-am făcut partea de online, grafică (logo, cărți de vizită, machete), iar Ioana se ocupă de texte, PR și tot ce înseamnă parte mai artistică.

Îi recomand cu încredere  pentru amenajări interioare și alte lucrări… mai ales pentru că eu le-am facut siteul :))

Corp Contrust, căci despre ei este vorba, este o companie ce oferă un nou concept, care ridică mereu ștacheta și care dorește să devină un trend setter pe această nișă. Amenajări interioare București – activitatea principală și la care se pricep atât de bine oamenii ăștia. Portofoliul lor a devenit unul solid, cu lucrări importante, unele devenind chiar de referință. Echipa Corp Construct este formată din super profesioniști, cu mulți ani de experiență în spate și care au realizat proiecte importante în trecut.

Pe site puteți găsi lucrări realizate la apartamente, vile sau chiar restaurări ale unor imobile peste care au trecut ceva ani și care by the way, proiectele respective mi s-au părut incredibile. De asemenea, un alt proiect super tare făcut de ei este transformarea unei garsoniere într-un apartament cu două camere. Realizarea interiorului de la 55 Jazz, barul de pe Ccntrul Vechi și o sală de gaming sunt alte puncte de referință din ceea ce au ei de oferit.

Lucrează cu parteneri pe măsură, iar rezultatul este unul bestial

Se spune că munca sau stilul tău se cunoaște și după oamenii cu care te asociezi. Fie că vorbim de amenajări interioare, proiectare 3D, amenajări exterioare și restauări (București), partenerii Corp Construct sunt super profesioniști, au portofolii impresionante, iar proiectele lucrate împreună au fost mereu un motiv de laudă. Din partea mea adică…. :)))

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.